Velká kniha o grilování : všechno o přípravě grilovaných jídel v kuchyni a na zahradě /
Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilování masa, drůbeže, ryb, plodů moře a zeleniny také přehled koření pro grilování,...
Main Author: | Treuille, Eric |
---|---|
Other Authors: | Erath, Birgit |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Nakladatelství vydavatelství CESTY,
2003
|
Edition: | České vydání první |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421070061130 | 61130 | 64 | (neuvedeno) | Available |