Velká kniha o grilování : všechno o přípravě grilovaných jídel v kuchyni a na zahradě /

Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilování masa, drůbeže, ryb, plodů moře a zeleniny také přehled koření pro grilování,...

Full description

Main Author: Treuille, Eric
Other Authors: Erath, Birgit
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Nakladatelství vydavatelství CESTY, 2003
Edition: České vydání první
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
421070061130 61130 64 (neuvedeno) Available